Kids&Us Manresa

Contacte

Contacte

Contacte
Contacte

Contacta amb nosaltres

"Som aquí per marcar la diferència i fer-ho des de l'amor i el respecte envers aquelles criatures d´arreu del món que ens són confiades. El nostre compromís amb la nostra tasca és absolut."

Si necessites més informació o vols fer alguna pregunta, omple el qüestionari i l'equip de Kids&Us Manresa estarà encantat de posar-se en contacte amb tu al més aviat possible. 


Kids&Us Manresa Escola Kids

Carrer Sant Fruitós, 18-20 (baixos)
08242 Manresa - Barcelona
Espanya, Tel. 93 877 00 85
direccio.manresa@kidsandus.es

Director/a del Centre

Marta Illa

Horari del centre

De dilluns a dijous de 9.00 a 13.30 i de 16.30 a 20.00 hores, divendres de 9 a 15 i de 16 a 19.15 hores i dissabte de 9.15 a 13.15 hores

Kids&Us Manresa Escola T&T

C/ Canonge Montanyà, 1-5
08242 Manresa - Barcelona
Espanya, Tel. 93 872 86 06
direccio.manresa@kidsandus.es

  Director/a del Centre

  Marta Illa

  Horari del centre

  De dilluns a divendres de 17.00 a 21.00 hores


  El responsable del tractament de les dades és l’empresa KIDS&US ENGLISH, S.L. Les dades recollides, així com les que es puguin generar, es tracten amb la finalitat de gestionar la inscripció i oferir-vos productes i serveis de Kids&Us. La base que permet el tractament de les dades és el vostre consentiment, i alhora el tractament és necessari per executar la relació comercial amb Kids&Us. Teniu dret a accedir, rectificar i/o suprimir les dades subministrades, així com sol•licitar-ne la portabilitat. També teniu dret a sol•licitar que es limiti el seu tractament o oposar-vos-hi. Les dades podran ser comunicades a altres empreses que formen part de la xarxa de franquícies KIDS&US ENGLISH, S.L., a KIDS&US ENGLISH, S.L., o empreses proveïdores de serveis de KIDS&US ENGLISH, S.L. i dels seus franquiciats. Si necessiteu informació addicional i detallada sobre protecció de dades, podeu consultar-la a l’enllaç següent.

  He llegit i accepto la política de privacitat *
  *Informació que has d'omplir obligatòriament
  Compartiu-ho >