Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Manresa

Easter Fun Week

Publicat 20/02/2018

 

Kids&Us us presenta la Fun Week de Pasqua: Veggie Patch


Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (de 3 a 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màxim de 10 alumnes per professor. Amb aquestes divisions assegurem que els nens puguin interaccionar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.
 

 

CONTINGUT


Ja és primavera i ha arribat el moment de tenir cur a de l’hort. Ajudeu-nos a plantar llavors i veureu com creixen les nostres hortalisses amb l'ajuda del sol i la pluja, però aneu amb compte perquè hi ha un conillet que té molta gana i es vol menjar totes les hortalisses que troba. També coneixereu una marieta màgica i podreu assistir al Concurs d’Hortalisses Gegants. Veureu que hi ha participants que són capaços de
qualsevol cosa per guanyar. Veniu a descobrir el secret per fer créixer hortalisses enormes i a jugar amb nosaltres. Us ho passareu d’allò més bé!

 

ACTIVITATS


Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:


1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs mitjançant els quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.


2. Taller de teatre: Mitjançant cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.


3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructu res, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.


4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.


5. Mercat: Organitzarem un “mercat” cada dia on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma. No heu de dur mai l’esmorzar, doncs.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

 

DATES I HORARI

• Setmana del 26 de març al 29 de març.

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 h a 9 h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13 h i fins a les 14.30 h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).


El dijous 29 de març podeu venir a veure la representació de teatre i els balls que han estat assajant els vostres fills durant la setmana. Porteu mòbil o càmera!:

A les 13.30 - TEATRE dels grups de 7-10 anys a l’aula 2.
A partir de les 13.35 - BALLS de tots els grups a fora el pati.

 

PREUS


Setmana de 4 dies: 80 € alumnes / no alumnes (en efectiu o via domiciliació bancària).

 

INSCRIPCIONS


En cas d’estar interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres:

Kids&Us Manresa
C. Sant Fruitós 18-20
08242, Manresa
93 877 00 85
coordinacio.activitats@kidsandus.es 

Compartiu-ho >