Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Manresa

Kids&Us Manresa Staff

Publicat 27/10/2017

 

SÒNIA SERRA, Directora

Hello! My name is Sònia. What can I do for you? En què us puc ajudar? Gestionaré qualsevol petició, suggeriment o dubte, tant acadèmic com administratiu. I si jo no estigués disponible, us deixo en molt bones mans: tenim un gran equip d'oficines a les escoles Kids&Us Manresa.

 

GEORGINA HEREDIA, Coordinadora Acadèmica de Babies i Kids

Sóc la Georgina, la Coordinadora Acadèmica dels cursos de Mousy a Pam&Paul. A més a més, si teniu algun dubte relacionat amb els Stickers Books, el Talking Pen o l'aplicació My Locker, només cal que em contacteu a l'Escola 1 per trobar-hi solució.

 

CRISTINA DOMÍNGUEZ, Coordinadora Acadèmica de Tweens i Teens

Sóc la Cristina, la Coordinadora Acadèmica dels cursos de Ben&Brenda i de Tweens&Teens. Per tant, si teniu qualsevol dubte pel que fa als deures online o les noves aplicacions per a Tweens 4 i Teens 1 no dubteu a contactar-me. També estic a la vostra disposició si el vostre fill vol presentar-se a un examen oficial. 

 

BERTA CASANOVAS, Coordinadora Acadèmica Externa

Sóc la Berta, la Coordinadora Acadèmica Externa. Gestiono el seguiment dels alumnes de Mousy a Tweens 3 que fan classes Kids&Us a la seva pròpia escola o llar d'infants. Qualsevol dubte que tingueu relacionat amb el vostre fill/a o amb el centre on anem a fer classe, no dubteu en contactar-me a l'Escola 1. 

 

NÚRIA GÓMEZ, Coordinadora d'Activitats

Sóc la Núria, la Coordinadora d'Activitats de Kids&Us Manresa. Si teniu qualsevol pregunta sobre activitats o tallers com ara Little Chef, Mad Scientist, Storytime, Teatre de Nadal, Fun Weeks i English Summer Fun, em trobareu a l'Escola 1.

 

BET PRAT, Backup

Sóc la Bet, la backup de Babies & Kids! Coneguda també com: súper backup, és a dir, l'encarregada de substituir els professors que es posen malalts o que no poden fer classe un dia. Em podeu trobar voltant per les 3 escoles, però, majoritàriament, seré a les oficines de l'Escola 1, on us intentaré ajudar amb tot el que sigui possible!

 

JOHN MACKELLAR, Backup

Sóc en John, el backup dels cursos de Tweens i Teens de Kids&Us Manresa. Serà un plaer ajudar-vos. Em podeu trobar majoritàriament a l'Escola 3, perquè també formo part del Departament Pedagògic de les Oficines Centrals Kids&Us.

 

OLGA DYVINETS, Recepcionista de l'Escola 1

Hola! Em dic Olga. Sóc professora Kids&Us i la recepcionista de l'Escola 1 de dilluns a divendres. A més a més, gestiono la facturació. Així que si voleu informació sobre les quotes dels cursos, si teniu dubtes sobre rebuts o voleu canviar les dades bancàries, no dubteu en demanar per mi.

 

MÍRIAM MUÑOZ, Recepcionista de l'Escola 1

Sóc la Míriam. A part de ser professora a Kids&Us Manresa i membre del Departament de Qualitat de les Oficines Centrals Kids&Us, sóc també la recepcionista de l'Escola 1 els dissabtes matí. Si un dissabte teniu qualsevol consulta o incidència, no dubteu a contactar-me i us atendré amb molt de gust!

 

ANNA MORILLA, Recepcionista de l'Escola 2

Sóc l'Anna, la recepcionista de l'Escola 2. La meva feina és atendre els alumnes quan ho necessiten, ajudar els professors si així m'ho demanen i resoldre qualsevol dubte que puguin tenir els pares de l'Escola 2.

 

TXELL CASAS, Recepcionista de l'Escola 3

Hola! Sóc la Txell, la recepcionista de l'Escola 3. Principalment, tinc cura que els professors tinguin tot el que necessiten i que, als alumnes, no els falti res. També m'encarrego d'enviar-vos els correus informatius i d'actualitzar la pàgina web i el Facebook de Kids&Us Manresa. Si necessiteu qualsevol cosa referent a l'Escola 3 no dubteu a demanar-me-la. 

Compartiu-ho >