Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Manresa

Queda’t a casa amb Kids&Us

Publicat 31/03/2020 per Anna Mas Reina

Ens trobem en una situació impensable fa només uns dies i que està afectant a infants i famílies de tot el món. Des de la nostra posició ens volem sumar a diferents iniciatives d’altres entitats i per això hem preparat una sèrie de continguts en anglès que pensem que ens ajudaran a passar aquesta situació de la millor manera possible.

Activitats, manualitats, cançons, receptes de cuina i vídeos en anglès que trobareu setmanalment al nostre blog, dividits per edats i pensats per programar al llarg de la jornada. Stay at Home with Kids&Us és només una pauta a seguir, una planificació setmanal que segur que ens ajuda a definir una rutina tan necessària sempre, i sobretot quan hi ha nens a casa.

Stay at Home és el nostre granet de sorra per aquests dies enomés es parla del COVID-19, i esperem que sigui d’utilitat, que gaudiu d’estones en família, que us llepeu els dits amb les nostres receptes, que balleu fins tenir mal als malucs i, en definitiva, que també estigueu en contacte amb l’anglès.

Us trobem a faltar!

https://blog.kidsandus.es/ca/activitats-per-a-fer-a-casa-amb-nens-d1-a-2-anys

https://blog.kidsandus.es/ca/activitats-per-a-fer-amb-nens-i-nenes-de-3-a-8-anys-a-casa

https://www.kidsandus.es/admin/yourcenter_news/listado.php?satIDEnc=aJM&topt=3

#stayathome

 

Compartiu-ho >