Kids&Us Manresa

Visca els casals d’estiu!

Publicat 30/05/2020 per Anna Mas Reina

Unes vacances sense casals? No! A Kids&Us Manresa tenim la fórmula per començar les vacances d’estiu en gran i en anglès: els Summer Fun.

A Kids&Us no ens resignem al fet que el món s’aturi sense més i volem recuperar l’esperit de les vacances d’estiu per fer que aquestes vacances també siguin inoblidables pels nostres fills i filles. Així que torna el Summer Fun!

Més de 10.000 nens i nenes gaudeixen dels Summer Fun cada estiu

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, també fora de les aules. Per aquest motiu, organitzem els Summer Fun en un entorn de diversió en què els nens i les nenes estan en contacte amb l’anglès.

Els Summer Fun són casals d’estiu per a nens i nenes de 3 a 12 anys, alumnes i no alumnes Kids&Us. Tenen com a objectiu facilitar la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció amb aquesta llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat.

Quines activitats es fan?

Durant els Summer Fun els nostres alumnes fan manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup, excursions temàtiques... Tenim un equip de professionals, experts en pedagogia, que desenvolupa aquestes i altres activitats amb l’objectiu que els nens interioritzin noves estructures i vocabulari en anglès de manera natural.

Prendrem totes les mesures necessàries per oferir-vos unes activitats segures, divertides i 100% en anglès.

Si vols més informació sobre els horaris, les activitats o com fer la inscripció, vine a veure’ns al centre, envia’ns un correu electrònic a coordinacio.activitats@kidsandus.es o truca’ns al 93 877 00 85. Estarem encantats d’ajudar-te!

Descobreix més detalls sobre els casals d’estiu Summer Fun by Kids&Us clicant l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=5KX5bN6AF6U

Compartiu-ho >