Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Manresa

Summer Fun Weeks 2018

Publicat 16/04/2018

 

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màximde 10 alumnes per professor. Amb aquestes divisions assegurem que els nens puguin interaccionar perfectament amb el professor i que estableixin una bona relació entre ells.

CONTINGUT

SAFARI
Benvingut a la sabana, on podreu veure els animals més grans, més alts i més ràpids del món. Els nostres guies tenen moltes ganes d’explicar-vos-ho tot sobre els elefants, els hipopòtams, els rinoceronts, les girafes, les zebres i els lleons afamats. Descobriu què pot passar quan els animals entren en contacte amb els turistes. A més, un nen veurà els animals de molt a prop i un guepard molt trapella aprendrà una bona lliçó en aquesta emocionant Fun Week de Kids&Us.

CRAZY COOKS
En aquesta Fun Week ens tornarem bojos a la cuina. Què faríeu si el cambrer d'un restaurant us confongués amb el xef? O si participant en un concurs de pastissos us sabotegessin el vostre pastís posant-hi vinagre? Aquesta setmana aprendreu a moureus entre fogons i a experimentar amb els sabors! Veniu amb nosaltres i gaudiu 100% en anglès d’aquesta Fun Week de Kids&Us!

DINOSAURS
Són enormes i tenen urpes i dents esmolades. Rugeixen, esgarrapen i mosseguen. Els dinosaures són perillosos i sempre tenen gana! En Dippy, el petit dinosaure, vol que li creixin unes bones dents per poder menjar carn com els seus pares. I en Derrick és un simpàtic dinosaure de color blau que li agrada nedar i jugar al bosc. Vine a conèixer els
protagonistes d’aquesta Fun Week i descobriràs què passa quan un temible dinosaure arriba a l'escola.

UNHAPPY ANIMALS
Al zoo hi ha molts animals sorprenents: lleons ferotges, llops afamats, micos escandalosos, óssos enormes, cocodrils i molts més. Però hi ha animals que estan tristos. Què podríem fer els cuidadors i els visitants perquè els animals estiguessin una mica més contents? No us perdeu la nostra setmana d'activitats i jocs divertits. Entre tots intentarem fer somriure els animals!

ACTIVITATS

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en
anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans
blocs:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs mitjançant els quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: Mitjançant cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” cada dia on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma. No heu de dur mai l’esmorzar, doncs.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

8. Jocs aquàtics: És estiu i ens encanta remullar-nos! Per tant, si el temps acompanya, sortirem a fora el pati i farem jocs d’aigua a la piscina, amb globusd’aigua, amb la manguera...

DATES

· Setmana del 25 al 29 de juny: SAFARI
· Setmana del 2 al 6 de juliol: CRAZY COOKS
· Del 9 al 13 de juliol: DINOSAURS
· Del 3 al 7 de setembre: UNHAPPY ANIMALS

HORARI

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 h a 9 h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13 h i fins a les 14.30 h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Els divendres podeu venir a veure la representació de teatre i els balls que han estat assajant els vostres fills durant la setmana. Porteu mòbil o càmera!:
· A les 13.30  TEATRE dels grups de 7-10 anys a l’aula 2.
· A partir de les 13.35  BALLS de tots els grups a fora el pati.

PREUS

Setmana de 5 dies: 90 € € alumnes / no alumnes (en efectiu o via domiciliació bancària).

INSCRIPCIONS

En cas d’estar interessats en les inscripcions, o si simplement voleu més informació,
no dubteu en contactar amb nosaltres:
· Kids&Us Manresa - C. Sant Fruitós 18-20
· 93 877 00 85
· coordinacio.activitats@kidsandus.es

 

 

Compartiu-ho >